Covid-19 onze richtlijnen

Ontmoeten met gezonde afstand.

Nu de trainingen en wedstrijden weer gestart zijn, is het belangrijk dat we ons aan de geldende Coronaregels houden. Bekend zijn de regels: bij klachten thuis blijven, hoesten/niezen in de elleboog, geen handen schudden (high five dus ook niet) en 1,5 meter afstand bewaren (heel moeilijk tijdens het sporten, maar we proberen elkaar zoveel mogelijk de ruimte te geven).

Bij binnenkomst wordt gevraagd de handen te ontsmetten. Ontsmettingsmiddel staat op de tafel bij de ingang. Lees op de borden welke kleedruimte je kunt gebruiken.

In onze sporthal zijn de douches gesloten en ook water om flessen mee te vullen, is niet aanwezig (doucheruimtes waar kranen zijn, zijn afgesloten). De gastspelers krijgen een aparte kleedruimte toegewezen.

Na het trainen en na wedstrijden zorgen wij ervoor dat het gebruikte materiaal wordt schoongemaakt.

We wensen iedereen een gezond sportseizoen!