Bijhouden aanwezigheid i.v.m. contactonderzoek GGD Covid-19

De laatste tijd loopt het aantal besmettingen weer op. Daarom heeft de gemeente de verenigingen gevraagd bij te houden wie tijdens welke trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Deze registratie is niet verplicht. Als vereniging willen wij graag meewerken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus. We houden daarom een lijst bij van de aanwezige leden en zullen, wanneer er sprake is van een Covid-19 besmetting van één van de aanwezige leden, de contactgegevens van de aanwezige leden aan de GGD doorgeven. De aanwezigheidsgegevens worden door de aanvoerders van de teams twee weken (incubatietijd van het coronavirus) bewaard. De gegevens mogen alleen worden gebruikt voor het bron- en contactonderzoek en na twee weken worden vernietigd. Wanneer leden niet willen dat de gegevens aan de GGD worden doorgegeven, kunnen zij dit kenbaar maken aan de aanvoerder.